WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

tagovi

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

Technorati

Technorati sakuplja, organizira i distribuira globalni online razgovor

Technorati je osnovan kao pomoć blogerima da uspiju sakupljajući, označavajući i distribuirajući globalni online razgovor. Kao vodeća tražilica za blogove i najopsežniji izvor informacija u cijeloj “blogosferi”, Technorati bilježi više od 1,5 miliona postova u blogove u stvarnom vremenu i upoznaje milione čitatelja sa blogovima i društvenim medijskim sadržajima.
Na webu blogeri učestalo linkaju i komentiraju druge blogove, stvarajući neku vrstu trenutne povezanosti koju bismo imali u razgovoru. Technorati prati te linkove i samim tim relativnu važnost blogova, fotografija, video isječaka i sl. Vrlo brzo indeksira se desetak tisuća osvježavanja svaki sat i tako se prati živa zajednica sa svim njenim razgovorima.

Zahtjevi:
Del.icio.us

Organizirajte sve svoje bookmarke na jednom mjestu uz Del.icio.us. Možete sačuvati svoje omiljene lnikove i podijeliti ih sa svima koji imaju društvene bookmarke, napraviti tagove za spremljene stranice, pogledati koje su stranice spremili Vaši prijatelji ili poslovni suradnici, a svoje bookmarke organizirajte pomoću napravljenih tagova. Registracija je jednostavna i besplatna: jednostavno napravite korisničko ime i postavite lozinku. Možete pretražiti bookmarke i mrežu ljudi koji imaju interese slične Vašima te čitati o novim temama. Ne morate biti prijavljeni da bi pregledavali Del.icio.us u potrazi za podacima za svoja istraživanja ili članke, primjerice traženje linkova za hotele ukoliko idete na odmor kao i za spremanje raznih stranica ili korisnika koje pronađete na Del.icio.us.

Zahtjevi:
Web Analytics