WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

teme

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

WordPress.com

WordPress.com Potrebno je par sekundi, a besplatno je

Možete započeti blog u kraćem vremenu nego što Vam je potrebno da pročitate ovu rečenicu. Sve što Vam je potrebno je e-mail adresa. Dobit ćete svoju WordPress.com adresu (npr. ja.wordpress.com), velik izbor odličnih besplatnih i prilagodljivih dizajna za Vaš blog (teme), 3 gigabajta prostora za dokumente (što je otprilike 2.500 slika!) i ostale mnogobrojne sadržaje koje nudi WordPress.com. Vaš blog može biti javan, za cijeli svijet ili osoban, samo za Vaše prijatelje. Blog je potpuno besplatan, dok su premium sadržaji Vaš izbor.

WordPress.com Gomila odličinih tema

Izgled bloga možete izmijeniti uz pomoć preko 60 atraktivnih tema: od onih poslovnih pa do zabavnih i ludih tema, i to odmah samo jednim klikom. Svaka Vam tema dopušta da prilagodite Vaš sidebar koristeći widgete, a nekoliko tema Vam dozvoljava da uplodate svoju sliku ili fotografiju za zaglavlje. Teme se dodaju redovito po zahtjevima korisnika. Ako znate i želite možete prilagođavati i Vaš CSS kod.

WordPress.com Ugrađen sustav za statistiku

Jedan od najpopularnijih sadržaja jest sustav za statistiku. Dizajniran je kako bi Vam pokazao na minutu ažurne statistike o tom koliko je ljudi posjetilo Vaš blog, odakle su oni, koji su postovi najpopularniji, i koji pretraživači šalju ljude na Vaš blog.

WordPress.com Više od bloga

WordPress.com nudi sadržaj zvan “Pages” (Stranice), koji Vam omogućava da lagano napravite svoje web stranice. Primjerice, možete dodati “O meni” stranicu sa svojom biografijom i link na tu stranicu će automatski biti dodan u Vaš sidebar. Možete čak napraviti i cijeli web site koristeći Word.Press.com, sa personaliziranom početnom stranicom i Vašim blogom kao jednom od podstranica.

Zahtjevi:

WordPress.comWordPress.comWordPress.com

Xanga

Weblog Vam omogućuje da objavite Vaše misli, priče ili fotografije odmah na web! Xanga weblog Vam pruža alat da to vrlo lako izvedete. Možete prenijeti Vaše fotografije direktno sa svog računala na svoju Xanga stranicu jer Vam Xanga pruža dovoljno prostora i svoj Photo manager da biste to što lakše napravili.
Vaše postove možete prilagoditi sa jednostavnim editorom koji u sebi sadrži provjeru pravopisa. Dodajte im boju, veličinu, bordere ili druge prilagodbe, ili svoj profil uredite raznim raspoloživim temama.
Upoznajte nepregledan broj korisnika Xange. Bilo tko da pročita Vaš post, samo je jedan klik od ostavljanja komentara i uspostavljanja kontakta sa Vama.

Spremni ste početi - upišite se!

 

Zahtjevi:
BarracudaDrive CMS

BarracudaDrive web server uključuje besplatan CMS, izuzetno lagan za korištenje, a koji ne zahtjeva veliko prethodno znanje o programiranju. Jednostavan je za rad popout Microsoft® Word-a. Ovaj CMS ne zahtjeva prethodnu instalaciju niti konfiguraciju. Uređujte svoje web stranice sa bio kojeg mjesta: iz ureda, od kuće, plaže ili sa odmora, sa bilo koje lokacije gdje postoji internet veza. BarracudaDrive uključuje također i vrlo jednostavan blog. Možete umetati svoje fotografije, video, mape, poveznice te mnogo zanimljivih sadržaja, sve u trenu. Tu su i neki napredni alati kao što je automatski RSS feed, statistika stranica, automatske kontakt forme te management baze podataka. Njegove teme omogućuju Vam da jednim klikom promjenite izgled Vaših stranica. Samo izaberite željenu temu iz ponuđenog izbora sadržanih predložaka ili napravite Vaš vlastiti predložak (za naprednije korisnike).

Zahtjevi:
Web Analytics