WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

video

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

YouTube za iPhone

Sada Vam je na raspolaganju YouTube za iPhone. Odlaskom na www.m.youtube.com prikazuje Vam se lista izdvojenih video snimaka baš kao i na početnoj stranici ovog “Big brother“site-a.
Na raspolaganju su Vam tražilica, lista izdvojenih snimaka, lista najnovijih video snimaka, najgledanije i svi ostali uobičajeni sadržaji.

Pored ovog dobro će Vam doći i aplikacija Free YouTube to iPhone Converter, dobar i u potpunosti besplatan alat kojemu je zadaća preuzimanje video materijala sa popularnog YouTube video servisa i konvertiranje istog u MP4 zapis pogodan za gledanje na iPhone-u!

Zahtjevi:
Mp3gle

Mp3gle je jednostavno odličan web alat za skidanje mp3 glazbe. Zaista dobar izbor muzike i izvođača, a za svakog Vam se nudi download mp3 fileova te download video isječaka. Ovdje ćete pronaći također i hrvatske izvođače i pjesme.

Zahtjevi:
Facebook

Facebook je društvena aplikacija koja Vam omogućava da se bolje povežete sa svojim prijateljima i ljudima iz cijelog svijeta. Komunicirajte sa svojim prijateljima, suradnicima, sa bilo kim tko koristi Facebook aplikacije i sadržaje. Dijelite sa njima također i svoje digitalne medije. Upoznajte nove ljude, podijelite s njima svoje fotografije, slike, video, omiljene linkove...

Facebook Vam pruža mogućnost da sve informacije dijelite samo sa korisnicima koje znate te da pogledate što su oni odlučili podijeliti sa Vama i sa svijetom ili možete i Vi postaviti svoj profil tako da ga svi mogu vidjeti. Možete potražiti stare prijatelje te se ponovo povezati sa njima, a isto tako pronaći i nove prijatelje sa sličnim interesima.
Besplatno se registrirajte i napravite svoj profil na najpopularnijoj društvenoj mreži današnjice jer danas svatko mora imati svoj profil na Facebooku!

Zahtjevi:
Photobucket

Photobucket je jedan od popularnijih websiteova na internetu za upload, dijeljenje, povezivanje i traženje slika, fotografija, video snimaka i grafika. Na svom besplatnom Photobucket računu možete pohraniti tisuće slika i fotografija te sate i sate video snimaka.
Ono što Photobucket također nudi su besplatni alati za izradu slideshow-a od slika ili fotografija, video snimaka ili glazbe.
Možete dijeliti svoje fotografije i video snimke sa prijateljima e-mailom ili preko mobilnih telefona. Možete pregledavati ogromne količine fotografija i video snimaka, pronaći najnovije ili najbolje fotografije, slike ili video snimke.
I na kraju tu je Photobucket online trgovina gdje možete naručiti ispis svojih fotografija ili slika, a osim na papir ispisati ih možete na majice, šalice, kalendare, naljepnice, postere i još mnogo toga.

Zahtjevi:

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Scrapblog

Zaboravite odvojene aplikacije za blog, fotografije i video; ako zaista želite mjesto gdje ćete staviti sve u jednu cjelinu, probajte Scrapblog. To je jedini site gdje se na jednom mjestu možete izraziti svom svojom kreativnošću i ispričati priču svojim fotografijama.

Zahtjevi:

ScrapblogScrapblogScrapblog

YouTube

YouTube je stranica za potrošače multimedije gdje se mogu pogledati i dijeliti originalni video isječci. Možete gledati, uplodati i dijeliti osobne video isječke koje sve više i više ljudi snima digitalnim kamerama, mobilnim telefonima i sličnim uređajima.
YouTube je online zajednica izgrađena oko koncepta dijeljenja video isječaka. Ako ste ikada pokušali poslati video isječke e-mailom, shvaćate kako brzo postane frustrirajuće uplodati ih. Kao suprotnost stranicama za skidanje video isječaka YouTube Vam omogućava da gledate video na samoj stranici preko Flash sučelja. To je kao prvo odličan način da objavite video isječke na web gdje se mogu pogledati, a da ste sigurni da ih nitko neće skinuti ili kopirati. YouTube će jako dobro poslužiti ukoliko želite objaviti Vaš video i podijeliti ga sa ostatkom svijeta.
Ukoliko želite na svojoj internet stranici objaviti neki od video isječaka sa YouTube-a, za svaki od njih postoji embed code pomoću kojega ćete video vrlo jednostavno “ugraditi” na stranice.

Kako izgleda YouTube video na stranici:

 

Zahtjevi:

YouTubeYouTubeYouTube

Web Analytics