WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

vijesti

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

AspireCMS

AspireCMS je web CMS sa podrškom na organizacijskoj razini (SaaS) izgrađen na AspireCore temeljima. Dodatni potpuno ugrađeni moduli uključuju e-trgovinu, upravljanje zadacima, vijesti i događaje, ljudske resurse, masovan e-mail marketing, optimizacijske alate za tražilice, CRM, galerije slika, tražilicu, forume za rasprave i mnogo više.

Zahtjevi:

Hosted (SaaS) Application Server, MySQL, Oracle, PHP, XML, XSLT, Apache

Artiphp

Artiphp verzija 4 ili XXL jednostavan je za instalaciju i lako podesiv CMS temeljen na php-u. Razvijan pod GPL-om, uglavnom je raspoloživ na francuskom jeziku iako je predviđeno da će engleska verzija izaći u vrlo skoroj budućnosti. Glavni je cilj brzina objavljivanja. Forum je temeljen na Phpbb modu. Osnovna verzija sadrži forum, vijesti, udruživanje dokumenata, galeriju slika, download plugin, knjigu i direktorij gostiju.

Zahtjevi:

PHP 4.3.0+ application server, MySQL 4.23.xx ili novija, PHP 4.2.2 ili noviji, Apache

ArticleLive

ArticleLive jedino je rješenje koje trebate ako želite objaviti svoj prilagodljivi sadržaj, članak ili vijesti na web site u ekstremno kratkom vremenu. Iz njegovih proširivih korisničkih opcija pa sve do jednostavnog obikovanja, ArticleLive ima prednost u uređivanju sadržaja za svakoga…  bez obzira na stručna znanja. Sadrži višekorisničke (multi-user)  mogućnosti, praćenje toka rada, iznimno prilagodljivu stukturu, višestruke sadržajne oblike izrađene preko predložaka (vijesti, blogovi, stranice, članci) i mnogo više.

Zahtjevi:

MySQL, Postgres, PHP, Apache

Web Analytics