WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

wysiwyg

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

ClickCMS

Zamislite da možete osvježiti i promijeniti sadržaj Vaše web stranice onda kada Vi to želite i bez potrebe da čekate da Vaš web developer to učini za Vas.
Uz ClickCMS upravo to možete i učiniti uz pomoć potpuno promijenjivog sadržaja, slika ili dokumenata. Ovo je lagan način, bez imalo gnjavaže, da održavate Vaš web site. Na raspolaganju su Vam također i razni predlošci.
Kompletan WYSIWYG (What You See Is What You Get) editor omogućava Vam da vrlo brzo uredite, osvježite ili izbrišete stranice, uplodate slike ili dokumente ili šaljete newsletter nadasve profesionalnog izgleda.

Zahtjevi:
Beezilla

Beezilla je content management solution (CMS) koji Vam omogućuje da napravite web stranice u samo nekoliko minuta bez potrebe da razumijete složenost njihove izrade. Beezilla je potpuno rješenje i donosi sve što Vam treba da bi napravili svoj website.

Beezilla je izuzetno jednostavan za korištenje. Bilo tko može napraviti website pomoću Beezille. Njegovo WYSIWYG sučelje omogućuje jednostavno uređivanje teksta. Ovaj CMS 100% je web baziran što znači da nije potrebno kupovati nikakav dodatan hardware niti instalirati nikakav software, što Vam uvelike smanjuje troškove.

Ažuriranje web stranica jednostavno je baš kao rad u Wordu i pomaže Vam da održavate stranice svježima. Sa lakoćom održavajte svoje meta-tagove i ključne riječi, automatski napravite sitemape i robote kako bi se postigla optimizacija za tražilice.

Zahtjevi:

Apache Perl (mod_perl) Aplication server, MySQL 5.0.x, Perl 5.8+, Apache 2.0 web server

BeezillaBeezillaBeezilla

AutoWebBuilder

AutoWebBuilder dizajniran je za ljude s malo tehničkih znanja kako bi izgradili funkcionalan i usavršen website koji 100% radi na bazi podataka sa content management sustavom pod Microsoft .NET-om. Opsežna baza podataka AutoWebBuilder-a i .NET-ove sigurnosne značajke omogućavaju Vam da mijenjate sadržaj preko WYSIWYG sučelja preko bilo kojeg preglednika, bilo gdje u bilo koje vrijeme. “Korak po korak” demo može se dobiti na www.webaxle.com. Standardna podrška uključena je u cijenu softwarea. Moguć je godišnji ugovor o podršci. AutoWebBuilder 2.3 nudi dvije verzije Enterprise version i Standard version.

Zahtjevi:

MSSQL, ASP, VB, Visual C++

Article Publisher

Ovaj moćan PHP alat je jedini program koji trebate da biste izradili web site. Koristite Article Publisher da biste stvorili i održavali sadržaj, generirali URL-ove koji su optimizirani za tražilice i koji će Vam donijeti najviše posjetitelja. Naqpredno WYSIWYG editiranje, najbolje funkcioniranje slika i prilagodljive opcije čine održavanje sadržaja jednostavnim i učinkovitim. Automatski RSS feed daje stalnim posjetiteljima najnovije informacije i dovodi nove posjetitelje na Vaše stranice. Jednostavni predlošci pomažu Vam da održavate izgled vaše stranice svježim sa nenadmašnom prilagodljivošću i rasponom mogućnosti. Vaš Article Publisher možete koristiti da upoznate dinamiku vašeg web site-a u stvarnom vremenu; da vidite koje stranice upućuju najviše posjeta na Vaše i koji ih “spideri” najčešće posjećuju -  te sa kojih su stranica “dopuzali”. Pratite AdSense klikove i vidite točno gdje su Vas i kada posjetitelji kliknuli. I najbolje od svega, automatska instalacija vodi Vas u rad odmah!

Zahtjevi:
Web Analytics