WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

xhtml

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

Frontfriend

Kome je namijenjen Frontfriend?

Frontfriend idealan je za male web site-ove na kojima se dijelovi sadržaja konstantno mijenjaju. Možete ugraditi vijesti, proizvode, usluge, zaposlenike, partnere ili bilo kakav drugi objekt koji zamislite i to u vrlo kratkom vremenu.

Koje su prednosti?

Ne morate instalirat
i niti postavljati software i ne morate se zamarati programiranjem. Ne trebate više “hackati” open source aplikacije ili ovisiti o programerima. Ako poznajete dvije moćne tehnologije - XHTML i CSS, imate već dovoljno znanja da ovo sve radite sami.

Zahtjevi:

poznavanje XHTML-a and CSS-a, radi sa Firefox, Safari i Opera preglednicima, minimalna rezolucija monitora 1024x768, trenutna verzija je za web site-ove koji se nalaze na apache/php serverima. Vaš server mora imati instaliran “CURL library” (većina servera ima).

Frontfriend

markup-factory

Svjež pristup web objavljivanju!

Markup Factory nova je vrsta Content Management System-a (CMS) zvana Web Publishing Platform, dizajniran da bi ljudima pomogao da koriste svoj talent i sposobnosti kako bi učinkovito izgradili i održavali svoje web stranice. Ako ste web dizajner, koristit ćete Markup Factory za izgradnju snažne web pojave za vašu tvrtku ili klijenta. Webmasteri će iskoristiti prednost jednostavnog alata postavljenog da komunicira sa posjetiteljima stranica. Početak rada sa Markup Factory-em lako se uklapa u Vaš već postojeći tijek rada:

1. Registriracija: Napravite Markup Factory račun
2. Dizajn i kodiranje: Izgradite website predložak kao što biste to inače radili
3. Upload: Postavite Vaš XHTML / CSS u Markup Factory
4. Funkcionalnost: Ojačajte funkcije i module da biste lakše dodali prilagođenu funkcionalnost vašim stranicama
5. Održavanje i ažuririranje: Koristite uslužan i moćan set alata da biste ažurirali i komunicirali sa vašim posjetiteljima

Zahtjevi:

lagano objavljivanjeprilagodljivi predlošciAdd-ons

Sava CMS

Sava je “open source” ColdFusion sustav za upravljanje sadržajem koji omogućuje Vašoj organizaciji da objavljuje i administrira internet sadržaj brzo i jednostavno. Sava je besplatan i fleksibilan sustav za upravljanje sadržajem, savršen izbor za Vaš sljedeći projekt.

Jednostavno i intuitivno sučelje za rad sa sadržajem, ugrađeni alati za marketing i e-mail marketing, interna kontrola korisničkih grupa i korisnika, rad sa CSS-om i RSS-om, standardni XHTML/CSS predlošci, dinamički objekti, napredni API za jednostavnu prilagodbu i korištenje ekstenzija te podrška za sve platforme, internet preglednike i servere.

Zahtjevi:
Web Analytics