WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

zajednica

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

Technorati

Technorati sakuplja, organizira i distribuira globalni online razgovor

Technorati je osnovan kao pomoć blogerima da uspiju sakupljajući, označavajući i distribuirajući globalni online razgovor. Kao vodeća tražilica za blogove i najopsežniji izvor informacija u cijeloj “blogosferi”, Technorati bilježi više od 1,5 miliona postova u blogove u stvarnom vremenu i upoznaje milione čitatelja sa blogovima i društvenim medijskim sadržajima.
Na webu blogeri učestalo linkaju i komentiraju druge blogove, stvarajući neku vrstu trenutne povezanosti koju bismo imali u razgovoru. Technorati prati te linkove i samim tim relativnu važnost blogova, fotografija, video isječaka i sl. Vrlo brzo indeksira se desetak tisuća osvježavanja svaki sat i tako se prati živa zajednica sa svim njenim razgovorima.

Zahtjevi:
DeviantArt

DeviantArt međunarodna je online zajednica umjetnika i mjesto gdje svaki od njih može izložiti svoj rad i raspravljati o njemu. Stranica trenutno ima 8.000.000 članova i prima oko 80.000 novih djela u danu!
DeviantArt sadrži mnogo oblika kretivnog izražavanja, organiziranih po kategorijama.
Izloženi radovi razvrstani su u kategorije kao što su:

fotografija, digitalna umjetnost, tradicionalna umjetnost, tatoo umjetnost, literatura, flash, web dizajn, filmovi, skinovi za aplikacije,
... i još monogo drugih zanimljivih kategorija.

Ako se učlanite u DeviantArt zajednicu, možete također komunicirati i družiti se sa ostalim članovima te dijeliti sa njima mišljenja i ideje.

Zahtjevi:

DeviantArtDeviantArtDeviantArt

Lefora

Lefora Vam omogućuje da vrlo lagano započnete forum

Sa samo nekoliko klikova započet ćete novi razgovor uz besplatni hosting  koji Vam pruža moderaciju zajednice i anti-spam podršku. Za promociju koristite e-mail, RSS, Newsletter ili tražilice. Pružite svojim članovima bolji doživljaj foruma, neka dodaju svoj video, fotografije, “izrezane” rasprave, praćenje nepročitanog sadržaja ili rich text editore.
Uvjerite se prije nego što započnete, pogledajte primjer foruma!

 

Zahtjevi:
Flickr

Trenutna razlika koju ćete osjetiti između Flickr-a i običnog “image hosting” site-a je naglasak na izgradnji zajednice. Kada se registrirate, tražit će se od Vas informacije kao što su Vaše zanimanje, rodni grad, interesi, omiljene knjige, muzika i filmovi. Možete izabrati ime koje će biti vidljivo (koje će se razlikovati od Vašeg korisničkog imena) i kreirati ikonicu koja će se pojaviti kada drugi članovi posjete Vašu stranicu. Oboje može biti promijenjeno bilo kada, kako biste što više personalizirali svoju stranicu. Nakon što se prijavite naravno trebate “uplodati” Vaše fotografije.
Klikom na Upload Photos, link vas vodi na stranicu gdje možete označiti do pet različitih slika na vašem hard disku i “uplodati” ih odjednom. Flickr omogućava korisnicima da naprave setove ili galerije fotografija koji se u osnovi ponašaju kao mape koje možete razvrstati u kategorije.
Najzanimljiviji dio je nadaleko mogućnost dodavanja bilješki svakoj slici; izabirući određeni dio fotografije preko kojeg posjetitelj mora proći kursorom određujete kada će se bilješka pojaviti!
Kada ste postavili fotografije lako ćete kao i ostali posjetitelji koji “nalete” na Vašu stranicu, dinamički generirati Flash slideshow fotografija.
Također sa Flickr-om možete poslati Vaše fotografije blogovima kao što su Blogger, Movable Type i WordPress (ali ne i ostalim uobičajenim kao što su Xanga ili MySpace).

Zahtjevi:
Web Analytics