WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

edukacija

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

Web imenik

Gospodarstvo Gospodarstvo
Arhitektura, Automobili
Kultura Kultura
Dizajn, Film
Informatika Informatika
Internet, Software
Obrazovanje Obrazovanje
Dječji vrtići, Veleučilišta
Zabava Zabava
Muzika, Astrologija
Hrvatska Hrvatska
Povijest, Turizam
Novosti Novosti
Mediji, časopisi
Organizacije i udruženja Organizacije i udruženja
Profesionalne organizacije
Znanost Znanost
Instituti, Zdravstvo
Sport Sport
Sportovi, Klubovi
Društvo Društvo
Obitelj, Druženje
Turizam Turizam
Turističke agencije, Yachting

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.otok-hvar.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Hvar

Internet portal - grad Hvar

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Hvar. Internet portal grad Hvar, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Hvar možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Hvar, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
Pučko otvoreno učilište Adeptio
Adresa:

Ferde Rusana 10, Bjelovar


Telefon:
043 263 194
Fax:
-
Web:
www.multikultiturizam.educirajme.com
E-mail:
informacije@educirajme.com

Doživi „Multi-kulti“ Turizam!

Projekt Doživi „Multi-kulti“ Turizam ima tri glavna cilja razvoja tržišna programa obrazovanja:

Turizam, kao jedna od strateških i najbrže rastućih grana gospodarstva u Hrvatskoj, a i svijetu, suočava se sa problemima koje formalno obrazovanje zbog brzine razvoja i promjena u ukusima konzumenata turističkih proizvoda ne može osigurati na adekvatan način.

Stoga projekt rješava slijedeće probleme:

  1. nedostatak kvalificirane radne snage;
  2. uključivanje ranjivih skupina na tržištu rada u turističko-ugostiteljskom sektoru inovativnim pristupom s programima usavršavanja/osposobljavanja
  3. nedostatak educiranih predavača i mentora u prijenosu praktičnih znanja i vještina.

Navedene će se skupine kroz edukacije osposobiti za tržište rada, učiniti lakše zapošljivim i konkurentnijim te sukladno tome ojačati sektor kvalitetnim kadrovima. Kako bi mentori i predavači kvalitetno prenijeli svoja znanja, posebice u praktičnom dijelu nastave, obučit će ih se andragoškim metodama, i to metodološko didaktičkim načinima podučavanja odraslih osoba, kako bi kvaliteta prenesenih informacija bila vrhunska.

Edukacija se sastoji od teorijskog dijela (30%), praktične nastave (70%), razvoja mekih vještina te usavršavanje iz engleskog jezika a sve sa ciljem stjecanja stručnih kompetencija specifičnih za pojedino radno mjesto i pripreme sudionika za tržište rada. U teorijskom dijelu koristit će se inovativni pristup educiranja očitovan kroz e - learning sadržaje te on - line virtualne vježbaonice, a radionice “mekih” vještina usmjerene su na osnaživanje i motiviranje samoidentiteta u poslovnom okruženju (interpersonalni odnosi i suradnja, gostoljubivost i multikulturalnost, poslovni bonton, upravljanje stresom, komunikacija i/ili slično).

Nositelj projekta – Pučko otvoreno učilište Adeptio, Bjelovar

 

Naziv tvrtke:
Superna d.o.o.
Adresa:

Radnička 15, Savska Ves
HR-40000 Čakovec


Telefon:
+385-98-395-120
Fax:
-
Web:
www.superna.hr
E-mail:
info@superna.hr

Savjetovanje, projekti EU, EU fondovi

Superna, Projekti EU, Izrada projekata, EU fondovi, Poboljšanje poslovanja, Savjetovanje, Poduzetništvo, NatječajiSuperna je izvozno-orijentirana tvrtka utemeljena na znanju, iskustvu i primjerima dobre prakse, koja pruža tehničku i savjetodavnu podršku tvrtkama i institucijama te javnoj upravi na području financiranja projekata kroz EU fondove u svim fazama: od razvoja ideje do projektnog prijedloga, pripreme i izrade projektne i investicijske dokumentacije, izrade natječajne dokumentacije, provedbe postupaka javne nabave, provedbi projekata te evaluaciji rezultata.

Superna nudi i savjetovanje poduzetnika na početku poslovanja, izradi strateških, marketinških i investicijskih planova, organizacijskom razvoju, upravljanju projektima te posebno izlasku na strana tržišta i snalaženju u drugim kulturnim okruženjima.

Tvrtka pruža kvalitetne savjetodavne usluge i omogućava bolje iskorištavanje sredstava europskih fondova. Sposobnost pronalaženja efikasnih i kreativnih rješenja za poduzetnike baziranih na znanju i iskustvu, prepoznavanje potreba i mogućnosti lokalne ekonomije te individualni rad s klijentima razlikuje nas od drugih konzultantskih tvrtki. Tvrtka svojim radom jača partnerstva na regionalnoj i međunarodnoj razini te doprinosi postizanju dugoročno održivog razvoja utemeljenog na efikasnoj komunikaciji i suradnji. Osiguravamo kvalitetnu implementaciju razvojnih programa u zajednici te pravovremenu pomoć poduzetnicima u cilju razvoja njihovih djelatnosti, korištenja poslovnih prilika na EU i svjetskom tržištu te unapređenja cjelokupnog gospodarstva zajednice.

Poduzetništvo, lokalni i regionalni razvoj

Superna je smještena u Tehnološko Inovacijskom Centru u Čakovcu, a njena glavna uloga unutar TIC-a je podrška stanarima – tvrtkama u inkubacijskom procesu - u ostvarivanju financiranja njihovih poslovnih ideja i projekata te pružanje stručne i tehničke potpore u cilju jačanja poduzetničke konkurentnosti, efikasnosti i fleksibilnosti. Stanarima TIC-a pružamo savjetodavnu i tehničku pomoć na putu do uspješnog korištenja fondova EU, te u prepoznavanju vlastitih snaga koje mogu pretvoriti u konkurentske prednosti na tržištu. Usluge koje Superna pruža poduzećima u inkubatoru usklađene su s njihovim potrebama i mogućnostima.

Stručnjaci Superne se kontinuirano usavršavaju, aktivno prate novitete na području razvojnih i investicijskih projekata, dobro poznaju lokalne prilike u Hrvatskoj i regiji te mogu odgovoriti na konkretne potrebe lokalnih klijenata novim rješenjima. U pripremi i implementaciji projekata koriste pozitivna i negativna iskustva iz svih projekata na domaćem i inozemnom tržištu u kojima su sudjelovali te uče na iskustvima drugih. Superna kontinuirano ulaže u razvoj ljudskih resursa, zapošljava visokoobrazovane, mlade, proaktivne ljude, omogućavajući im da steknu iskustvo i dodatno znanje. Tvrtka inzistira na prenošenju znanja i iskustva te povećanju kompetencija zaposlenika kroz usavršavanje i edukaciju.

Izrada projekata

Priprema i provedba projekata zahtijeva ulaganje vremena i novaca, ali i stručnost te iskustvo.

MI imamo oboje.

Vjerujemo da VI imate brojne projektne IDEJE kojima možete doprinijeti razvoju zajednice, ali svjesni smo izazova u pripremi projektne dokumentacije i zato smo vam na raspolaganju kad u vašem projektu nešto pođe krivo.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.brinje.info
E-mail:
-

Internet portal - Grad Brinje

Internet portal - grad Brinje

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Brinje. Internet portal grad Brinje, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Brinje možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Brinje, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.sveta-nedelja.net
E-mail:
-

Internet portal - Sveta Nedelja

Internet portal - grad Sveta Nedelja

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Sveta Nedelja. Internet portal grad Sveta Nedelja, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Sveta Nedelja možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Sveta Nedelja, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.slunj.info
E-mail:
-

Internet portal - Grad Slunj

Internet portal - grad Slunj

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Slunj. Internet portal grad Slunj, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Slunj možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Slunj, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-jastrebarsko.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Jastrebarsko

Internet portal - grad Jastrebarsko

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Jastrebarsko. Internet portal grad Jastrebarsko, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Jastrebarsko možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Jastrebarsko, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.ozalj.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Ozalj

Internet portal - grad Ozalj

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Ozalj. Internet portal grad Ozalj, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Ozalj možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Ozalj, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.duga-resa.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Duga Resa

Internet portal - grad Duga Resa

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Duga Resa. Internet portal grad Duga Resa, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Duga Resa možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Duga Resa, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.otok-pag-online.net
E-mail:
-

Internet portal - Otok Pag i Grad Pag

Internet portal - otok Pag

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, otok Pag i grad Pag. Internet portal grad Pag, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Pag možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Pag, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.obrovac.info
E-mail:
-

Internet portal - Grad Obrovac

Internet portal - grad Obrovac

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Obrovac. Internet portal grad Obrovac, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Obrovac možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Obrovac, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-nin.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Nin

Internet portal - grad Nin

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Nin. Internet portal grad Nin, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Nin možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Nin, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.benkovac.info
E-mail:
-

Internet portal - Grad Benkovac

Internet portal - grad Benkovac

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Benkovac. Internet portal grad Benkovac, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Benkovac možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Benkovac, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.pleternica.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Pleternica

Internet portal - grad Pleternica

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Pleternica. Internet portal grad Pleternica, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Pleternica možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Pleternica, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-pakrac.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Pakrac

Internet portal - grad Pakrac

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Pakrac. Internet portal grad Pakrac, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Pakrac možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Pakrac, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.kutjevo.info
E-mail:
-

Internet portal - Grad Kutjevo

Internet portal - grad Kutjevo

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Kutjevo. Internet portal grad Kutjevo, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Kutjevo možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Kutjevo, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-lipik.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Lipik

Internet portal - grad Lipik

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Lipik. Internet portal grad Lipik, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Lipik možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Lipik, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-vodice.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Vodice

Internet portal - grad Vodice

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Vodice. Internet portal grad Vodice, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Vodice možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Vodice, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-skradin.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Skradin

Internet portal - grad Skradin

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Skradin. Internet portal grad Skradin, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Skradin možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Skradin, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-knin.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Knin

Internet portal - grad Knin

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Knin. Internet portal grad Knin, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Knin možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Knin, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-drnis.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Drniš

Internet portal - grad Drniš

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Drniš. Internet portal grad Drniš, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Drniš možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Drniš, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.vrlika.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Vrlika

Internet portal - grad Vrlika

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Vrlika. Internet portal grad Vrlika, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Vrlika možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Vrlika, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-vrgorac.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Vrgorac

Internet portal - grad Vrgorac

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Vrgorac. Internet portal grad Vrgorac, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Vrgorac možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Vrgorac, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.otok-vis-online.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Vis

Internet portal - grad Vis

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Vis. Internet portal grad Vis, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Vis možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Vis, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.trilj.info
E-mail:
-

Internet portal - Grad Trilj

Internet portal - grad Trilj

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Trilj. Internet portal grad Trilj, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Trilj možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Trilj, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-supetar.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Supetar

Internet portal - grad Supetar

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Supetar. Internet portal grad Supetar, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Supetar možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Supetar, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.stari-grad.net
E-mail:
-

Internet portal - Stari Grad

Internet portal - grad Stari Grad

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Stari Grad. Internet portal grad Stari Grad, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Stari Grad možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Stari Grad, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.ribnik.hr
E-mail:
-

Internet portal - općina Ribnik

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.sibinj.hr
E-mail:
-

Internet portal -  općina Sibinj

Internet portal - općina Sibinj

Posjetite Internet portal, Općina Sibinj. Internet portal Sibinj, mjesto je gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe općinske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Općina Sibinj možete pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te pronaći savršeno mjesto gdje će stajti Vaša reklama. Općina Sibinj, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.markusica.hr/
E-mail:
-

Internet portal - općina Markušica

Internet portal - općina Markušica

Posjetite Internet portal, Općina Markušica. Internet portal Markušica, mjesto je gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe općinske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Općina Markušica možete pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te pronaći savršeno mjesto gdje će stajti Vaša reklama. Općina Markušica, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.vodjinci.hr
E-mail:
-

Internet portal - općina Vođinci

Internet portal - općina Vođinci

Posjetite Internet portal, Općina Vođinci. Internet portal Vođinci, mjesto je gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe općinske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Općina Vođinci možete pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te pronaći savršeno mjesto gdje će stajti Vaša reklama. Općina Vođinci, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
andrijasevci.hr
E-mail:
-

Internet portal - općina Andrijaševci

Internet portal - općina Andrijaševci

Posjetite Internet portal, Općina Andrijaševci. Internet portal Andrijaševci, mjesto je gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe općinske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Općina Andrijaševci možete pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te pronaći savršeno mjesto gdje će stajti Vaša reklama. Općina Andrijaševci, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-solin.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Solin

Internet portal - grad Solin

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Solin. Internet portal grad Solin, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Solin možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Solin, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-omis.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Omiš

Internet portal - grad Omiš

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Omiš. Internet portal grad Omiš, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Omiš možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Omiš, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-komiza.info
E-mail:
-

Internet portal - Grad Komiža

Internet portal - grad Komiža

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Komiža. Internet portal grad Komiža, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Komiža možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Komiža, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.imotski.info
E-mail:
-

Internet portal - Grad Imotski

Internet portal - grad Imotski

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Imotski. Internet portal grad Imotski, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Imotski možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Imotski, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-ploce.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Ploče

Internet portal - grad Ploče

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Ploče. Internet portal grad Ploče, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Ploče možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Ploče, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-opuzen.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Opuzen

Internet portal - grad Opuzen

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Opuzen. Internet portal grad Opuzen, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Opuzen možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Opuzen, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.metkovic.org
E-mail:
-

Internet portal - Grad Metković

Internet portal - grad Metković

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Metković. Internet portal grad Metković, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Metković možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Metković, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
wwwotok-korcula.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Korčula

Internet portal - grad Korčula

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Korčula. Internet portal grad Korčula, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Korčula možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Korčula, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-dubrovnik.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Dubrovnik

Internet portal - grad Dubrovnik

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Dubrovnik. Internet portal grad Dubrovnik, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Dubrovnik možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Dubrovnik, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-zlatar.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Zlatar

Internet portal - grad Zlatar

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Zlatar. Internet portal grad Zlatar, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Zlatar možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Zlatar, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-pregrada.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Pregrada

Internet portal - grad Pregrada

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Pregrada. Internet portal grad Pregrada, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Pregrada možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Pregrada, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.oroslavje.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Oroslavje

Internet portal - grad Oroslavje

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Oroslavje. Internet portal grad Oroslavje, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Oroslavje možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Oroslavje, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.klanjec.info
E-mail:
-

Internet portal - Grad Klanjec

Internet portal - grad Klanjec

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Klanjec. Internet portal grad Klanjec, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Klanjec možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Klanjec, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.donja-stubica.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Donja Stubica

Internet portal - grad Donja Stubica

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Donja Stubica. Internet portal grad Donja Stubica, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Donja Stubica možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Donja Stubica, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.djurdjevac.org
E-mail:
-

Internet portal - Grad Đurđevac

Internet portal - grad Đurđevac

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Đurđevac. Internet portal grad Đurđevac, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Đurđevac možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Đurđevac, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-sinj.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Sinj

Internet portal - grad Sinj

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Sinj. Internet portal grad Sinj, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Sinj možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Sinj, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.varazdinske-toplice.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Varaždinske Toplice

Internet portal - grad Varaždinske Toplice

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Varaždinske Toplice. Internet portal grad Varaždinske Toplice, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Varaždinske Toplice možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Varaždinske Toplice, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.novi-marof.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Novi Marof

Internet portal - grad Novi Marof

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Novi Marof. Internet portal grad Novi Marof, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Novi Marof možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Novi Marof, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.ludbreg.org
E-mail:
-

Internet portal - Grad Ludbreg

Internet portal - grad Ludbreg

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Ludbreg. Internet portal grad Ludbreg, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Ludbreg možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Ludbreg, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-lepoglava.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Lepoglava

Internet portal - grad Lepoglava

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Lepoglava. Internet portal grad Lepoglava, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Lepoglava možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Lepoglava, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-ivanec.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Ivanec

Internet portal - grad Ivanec

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Ivanec. Internet portal grad Ivanec, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Ivanec možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Ivanec, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.prelog.info
E-mail:
-

Internet portal - Grad Prelog

Internet portal - grad Prelog

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Prelog. Internet portal grad Prelog, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Prelog možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Prelog, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.nova-gradiska.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Nova Gradiška

Internet portal - grad Nova Gradiška

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Nova Gradiška. Internet portal grad Nova Gradiška, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Nova Gradiška možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Nova Gradiška, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.otocac.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Otočac

Internet portal - grad Otočac

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Otočac. Internet portal grad Otočac, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Otočac možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Otočac, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.vrbovsko.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Vrbovsko

Internet portal - grad Vrbovsko

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Vrbovsko. Internet portal grad Vrbovsko, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Vrbovsko možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Vrbovsko, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.novi-vinodolski.info
E-mail:
-

Internet portal - Grad Novi Vinodolski

Internet portal - grad Novi Vinodolski

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Novi Vinodolski. Internet portal grad Novi Vinodolski, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Novi Vinodolski možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Novi Vinodolski, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.kraljevica.info
E-mail:
-

Internet portal - Grad Kraljevica

Internet portal - grad Kraljevica

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Kraljevica. Internet portal grad Kraljevica, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Kraljevica možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Kraljevica, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.gradkastav.info
E-mail:
-

Internet portal - Grad Kastav

Internet portal - grad Kastav

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Kastav. Internet portal grad Kastav, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Kastav možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Kastav, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.cabar-online.net
E-mail:
-

Internet portal Grad Čabar

Internet portal - grad Čabar

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Čabar. Internet portal grad Čabar, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Čabar možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Čabar, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.delnice-online.info
E-mail:
-

Internet portal Grad Delnice

Internet portal - grad Delnice

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Delnice. Internet portal grad Delnice, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Delnice možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Delnice, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.otok-cres.info
E-mail:
-

Grad Cres

Internet portal - grad Cres

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Cres. Internet portal grad Cres, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Cres možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Cres, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-bakar.net
E-mail:
-

Grad Bakar

Internet portal - grad Bakar

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Bakar. Internet portal grad Bakar, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Bakar možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Bakar, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-pazin.net
E-mail:
-

Grad Pazin

Internet portal - grad Pazin

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Pazin. Internet portal grad Pazin, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Pazin možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Pazin, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.vodnjan.net
E-mail:
-

Grad Vodnjan

Internet portal - grad Vodnjan

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Vodnjan. Internet portal grad Vodnjan, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Vodnjan možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Vodnjan, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.sveti-ivan-zelina.net
E-mail:
-

Internet portal - Sveti Ivan Zelina

Internet portal - grad Sveti Ivan Zelina

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Sveti Ivan Zelina. Internet portal grad Sveti Ivan Zelina, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Sveti Ivan Zelina možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Sveti Ivan Zelina, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.velika-gorica.org
E-mail:
-

Internet portal - Velika Gorica

Internet portal - grad Velika Gorica

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Velika Gorica. Internet portal grad Velika Gorica, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Velika Gorica možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Velika Gorica, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-novigrad.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Novigrad

Internet portal - grad Novigrad

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Novigrad. Internet portal grad Novigrad, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Novigrad možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Novigrad, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-labin.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Labin

Internet portal - grad Labin

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Labin. Internet portal grad Labin, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Labin možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Labin, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.novska.org
E-mail:
-

Ukratko

Internet portal - grad Novska

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Novska. Internet portal grad Novska, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Novska možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Novska, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.hrvatska-kostajnica.net
E-mail:
-

Ukratko

Internet portal - grad Hrvatska Kostajnica

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Hrvatska Kostajnica. Internet portal grad Hrvatska Kostajnica, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Hrvatska Kostajnica možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Hrvatska Kostajnica, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-glina.net
E-mail:
-

Ukratko

Internet portal - grad Glina

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Glina. Internet portal grad Glina, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Glina možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Glina, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.zupanja.org
E-mail:
-

Ukratko

Internet portal - grad Županja

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Županja. Internet portal grad Županja, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Županja možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Županja, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.belisce-online.info
E-mail:
-

Ukratko

Internet portal - grad Belišće

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Belišće. Internet portal grad Belišće, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Belišće možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Belišće, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-otok.net
E-mail:
-

Ukratko

Internet portal - grad Otok

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Otok. Internet portal grad Otok, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Otok možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Otok, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.kutina-online.info
E-mail:
-

Ukratko

Internet portal - grad Kutina

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Kutina. Internet portal grad Kutina, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Kutina možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Kutina, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.novalja-online.info
E-mail:
-

Ukratko

Internet portal - grad Novalja

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Novalja. Internet portal grad Novalja, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Novalja možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Novalja, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.garesnica-hr.com
E-mail:
-

Ukratko

Internet portal - grad Garešnica

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Garešnica. Internet portal grad Garešnica, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Garešnica možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Garešnica, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.daruvar.com.hr
E-mail:
-

Ukratko

Internet portal - grad Daruvar

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Daruvar. Internet portal grad Daruvar, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Daruvar možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Daruvar, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.samoborskiportal.com
E-mail:
-

Ukratko

Internet portal - grad Samobor

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Samobor. Internet portal grad Samobor, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Samobor možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Samobor, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.cazma.org
E-mail:
-

Ukratko

Internet portal - grad Čazma

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Čazma. Internet portal grad Čazma, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Čazma možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Čazma, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-zapresic.com
E-mail:
-

Ukratko

Internet portal - grad Zaprešić

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Zaprešić. Internet portal grad Zaprešić, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Zaprešić možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Zaprešić, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.mojzagreb.info
E-mail:
-

Ukratko

Internet portal - grad Zagreb

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Zagreb. Internet portal grad Zagreb, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Zagreb možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Zagreb, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.dugoselo.org
E-mail:
-

Internet portal - Grad Dugo Selo

Internet portal - grad Dugo Selo

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Dugo Selo. Internet portal grad Dugo Selo, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Dugo Selo možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Dugo Selo, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-ogulin.com
E-mail:
-

Internet portal - Grad Ogulin

Internet portal - grad Ogulin

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Ogulin. Internet portal grad Ogulin, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Ogulin možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Ogulin, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.karlovac.com.hr
E-mail:
-

Internet portal - Grad Karlovac

Internet portal - grad Karlovac

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Karlovac. Internet portal grad Karlovac, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Karlovac možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Karlovac, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-zadar.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Zadar

Internet portal - grad Zadar

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Zadar. Internet portal grad Zadar, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Zadar možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Zadar, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.zabok.org
E-mail:
-

Internet portal - Grad Zabok

Internet portal - grad Zabok

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Zabok. Internet portal grad Zabok, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Zabok možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Zabok, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.otok-krk.org
E-mail:
-

Internet portal - Grad Krk

Internet portal - grad Krk

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Krk. Internet portal grad Krk, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Krk možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Krk, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.donji-miholjac.net
E-mail:
-

Internet portal - Grad Donji Miholjac

Internet portal - grad Donji Miholjac

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Donji Miholjac. Internet portal grad Donji Miholjac, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Donji Miholjac možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Donji Miholjac, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.sibenik-hr.info/
E-mail:
-

Internet portal - Grad Šibenik

Internet portal - grad Šibenik

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Šibenik. Internet portal grad Šibenik, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Šibenik možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Šibenik, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-pozega.com.hr
E-mail:
-

Internet portal - Grad Požega

Internet portal - grad Požega

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Požega. Internet portal grad Požega, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Požega možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Požega, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-djakovo.net
E-mail:
-

Ukratko

Internet portal - grad Đakovo

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Đakovo. Internet portal grad Đakovo, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Đakovo možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Đakovo, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-crikvenica.net
E-mail:
-

Ukratko

Internet portal - grad Crikvenica

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Crikvenica. Internet portal grad Crikvenica, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Crikvenica možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Crikvenica, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.krapina.org
E-mail:
-

Ukratko

Internet portal - grad Krapina

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Krapina. Internet portal grad Krapina, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Krapina možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Krapina, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.trogirportal.info
E-mail:
-

Ukratko

Internet portal - grad Trogir

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Trogir. Internet portal grad Trogir, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Trogir možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Trogir, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.split-online.info
E-mail:
-

Ukratko

Internet portal - grad Split

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Split. Internet portal grad Split, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Split možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Split, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.senj-info.com
E-mail:
-

Ukratko

Internet portal - grad Senj

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Senj. Internet portal grad Senj, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Senj možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Senj, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.grad-orahovica.com/
E-mail:
-

Ukratko

Internet portal - grad Orahovica

U sklopu IZHR 2.0 projekta (Internet Znanje Hrvatska) ostvaren je još jedan Internet portal, grad Orahovica. Internet portal grad Orahovica, mjesto gdje možete doći brzo do novih informacija, pronaći svježe gradske vijesti, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske. Na portalu Orahovica možete pročitati dnevni horoskop, pogledati informacije o poslovima u rubrici ponuda poslova i potražnja poslova te reklamirati se. Orahovica, Hrvatska te mnoge druge kategorije slika možete pronaći u rubrici galerija slika.

čakovec čazma čišćenje klima uređaja đakovo šapa šaran šišanje šibenik šibensko - kninska županija škola škola ronjenja škola tenisa šljive šminkanje štednjaci šumski traktori žarulje žbuka željezo ženske bolesti žica žitarice živčani sustav životinje županja 100,1 fm 1kv kab 3. hnl sjever 585 zlato aborda ship aborda yachting accommodations acdc napajanja adaptacija krova adaptacija potkrovlja adax beba centar adax interijeri adeptio adriatic sea adventure programs adventures aeromodelari agronomija akcija gadgeti akcija knjiga akcija pravice akcijski paketi knjiga akcijski plan akril aktivnosti za članove aktivnosti za djecu aktivnosti zajednice akumulatorski alati al klub alarm alarm cijene alarm dojava na telefon alarmi alarmi cjenik alarmi montaža alarmi montaža alarmi servis alarmi sistem nadzor alarmi veleprodaja alarmni centri alarmni sustav alarmni sustavi alat alat za građevinarstvo alat za industriju alati alati i oprema za vrt alco alergija lijek alkohol i mladi alkoholna apstinencija allianz allianz osiguranje alopecija alternativna knjižara alternativne knjige alu felge alu-žaluzine aluminijske felge aluminijske tende aluminijski kabel ambalaža american style camp amneza amplifiers anđela analiza troškova i koristi analiza tržišta andrea vugrinovic andrijaševci animator annabella casal anonymous surfing anti age antibakterijski med anticelulitni tretmani antioksidans aparati i oprema za zavarivanje apartmaji apartman dubrovnik apartman lada zaton apartmani apartmani hrvatska apartmani nena apartmani sunčica apartmani trogir apartmani zadar apartment rooms apartments apartments booking apartments istria apartments novigrad apartments novigrad istria croatia apartments rent apartments zadar appono apstinencija aquaphor filteri armwrestling art rasvjeta artikli ashwagandha astma atletika atletika za djecu atletska škola audio i video oprema audiovideo kablovi audiovideo konektori authentic dalmatia authentic split authentic trogir auti auto auto škola auto chip tuning auto chiptuning auto dijelovi auto djelovi auto gume auto navlake auto oprema auto salon auto stakla auto stakla kristal auto testovi auto tuning auto-navlake auto-sjedala automatika agregata automatika za dvorišna vrata automatska garažna vrata automatska klizna vrata automatzacija automehanika automobil automobili automobilska stakla autopresvlake autoservis autosjedalice autostakla autostakla kristal avanturizam avion cessna 178 azil bačve baždarenje ventila baždarnica bajke za djecu bakar bakreni kabel bakreno uže balansiranje guma balkonska vrata balkonske ograde balkonski prozori banana banana split barokomora bazeni bežični alarm bežični alarmi beauty beauty centar beba beba centar bebe bebi centar bebi oprema behandlung im ausland beli manastir belišće benkovac beograd besplatni horoskop besplatni tarot beton better car performance better fuel economy bežične kamere bežični alarm bežični alarmni sustav bezmetalna keramika bicikli bicikli iznajmljivanje bicikli web shop biciklističke rute bbž biciklističke rute bjelovar big bag bih bijela tehika bijela tehnika biljni lijekovi biljni pripravci biljni proizvodi bio lavanda bio plantaža pamuka bio pročiščivać bio pročiščivaći bio proizvodi bio sredstva za čiščenje biodiesel hrvatska biodiesel produkt biodizel biograd biološko lijećenje biopročišćivači biorazgradivo gorivo biznis bjelovar bjelovarski dom učenika bjelovarsko bilogorska županija bjelovarsko bilogorska pjesma bjelovarsko bilogorska županija bjelovarsko bilogorski radio bjelovarsko-bilogorska županija bjelovarsko-bilogorska županija blender cijena prodaja blender vervita blenderi cijena blenderi hrvatska blenderi prodaja blog blokadni ventili body builder body building body strategist bodybuilding bodybuilding prvak bojanje kose boje ljepila bolero bolesti bolesti živčanog sustava bolesti dojke bolesti srca bolesti štitnjače bolovi u trbuhu bolovi u želucu nakon jela lijek bordure bosch sistem bosna in hercegovina bosnia and herzegovina bosnien und herzegowina brašno brdsko trčanje brinje brodogradnja brodska elektronika brodska računala brodsko posavska županija bronhiti brusne i rezne ploče brusni alat brze spojnice buje business butik bjelovar buzet čabar cadcam caffe aparati caffe bar camp california canon tinte canon toneri canyoning car chip tuning car chiptuning car chiptuning builds car tuning car tuning builds časopis šibenik cbd akcija cbd drodaja cbd hrvatska cbd kava cbd krema cbd prodaja online cbd shop cbd tekućina za vape elektroničke cigarete cbd ulje cbd web shop ceiling lamps ćelavost čelične konstrukcije celulit cena manuka meda centar rasvjetnih tijela centar za alkoholizam centar za ljepotu centralno centralno grijanje centrometal cerebralna paraliza cestovno trčanje cha cha cha charter charter management cheap accommodation chia sjemenke children children summer camp chios mastika kapsule chios mastika pasta za zube chios mastika vodica chip tuning chiptuning cigarete Cijena cijena cijena gadgeti cijena hrane cijena klima uređaja cijena knjiga cijena kontaktnih leća cijena manuka meda cijena motornih pila cijena namještaja cijena nekretnina cijena otkupa zlata cijena tehničke opreme cijena tehničke robe cijena tiska cijena trimera cijena zlata otkup cijena zlata po gramu Cijene cijene cijene apartmana cijene kontaktnih leća cijene madraca cijene podnog grijanja cijene pregleda cijene solarnog grijanja cijene usluga cijepljenje mačaka cijepljenje pasa čipiranje pasa cirkon keramika čišćenje brodica čišćenje stambenih prostora čišćenje tepiha čišćenje ulica čišćenje ureda cisterne cisterne za vodu Cjenik cjenik cjenik garažnih vrata cjenik madraca cjepači drva clinics clinics abroad cloud cms cms sistemi coctail comforte zone commonrail sistem consulting cool gadgeti corporate sailing cost benefit analiza cpanel hosting cres cres wedding crijeva crijeva za vodu crikvenica croata croatia croatia accommodations croatia day trips croatian armwrestling federation cruising cure cancer cvjetne košarice cvjetni aranžmani cvjetni buketi cvjetni prah daily excursions dalmacija dalmatia darido daruvar debridman deca definicija dekompresijska bolest delnice dentalni implantati depilacija dermabrazija dermatologija dermatovenerologija design detekcija pokreta detektor co detektor dima detektor poplave developer dezinfekcija klima uređaja dišni ventili didaktičke igračke diesel tuning digitalni tisak digitalno oglašavanje dijabetes dijagnostička oprema dijelovi za bicikle dijelovi za poljoprivredne strojeve dijelovi za strojeve dim mašina dimilica dioptrijske naočale display display oglašavanje distony sindrom distribucija kablova distribucija plina distribucijsko područje diving diving safari croatia dizajn dizajn i izrada nakita dizajn studio dizajner nakita dizala dizalice dizalotehnika dizel elektroagregati dj oprema dječje igračke dječje radionice dječje sobe dječje svjetiljke dječji krevetići dječji rođendani djeca dječja odjeća dječja odjeća akcije dječja odjeća cijena dječja odjeća hrvatska dječja odjeća online dječja odjeća prodaja dječja odjeća web shop dječje hlače dječje knjige dječje majice dječje sobe dječji kamp dječji madraci dječji rođendan dnevna njega dnevne sobe dnevni horoskop dnevni kamp dobrovoljno vatrogasno društvo doctors doctors abroad dodaci prehrani dodatna zarada doga događanja krk doge dokuart dokumentarac dokumentarni film dom interijeri dom umirovljenika bjelovar dom umirovljenika cijena dom za nemoćne
Web Analytics