WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

fitness

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

Web imenik

Gospodarstvo Gospodarstvo
Arhitektura, Automobili
Kultura Kultura
Dizajn, Film
Informatika Informatika
Internet, Software
Obrazovanje Obrazovanje
Dječji vrtići, Veleučilišta
Zabava Zabava
Muzika, Astrologija
Hrvatska Hrvatska
Povijest, Turizam
Novosti Novosti
Mediji, časopisi
Organizacije i udruženja Organizacije i udruženja
Profesionalne organizacije
Znanost Znanost
Instituti, Zdravstvo
Sport Sport
Sportovi, Klubovi
Društvo Društvo
Obitelj, Druženje
Turizam Turizam
Turističke agencije, Yachting

Naziv tvrtke:
-
Adresa:
-
Telefon:
-
Fax:
-
Web:
www.pero-tomas.com
E-mail:
pero@pero-tomas.com

BODYBUILDING NATJECANJA

Bodybuilding, Body Building, Body builder, Pero Tomas, Bodybuilding prvak, Fitness, Masa, Definicija, Vježbe, Hrvatska

Svoja najveća dostignuća Pero Tomas je postigao u ovoj godini kada se otisnuo van Hrvatske na čak 4 svjetska prvenstva.
Sa strogom dijetom i pripremama krenuo je već 1. ožujka, a prvi svjetski uspjeh bio je u lipnju ove godine u NABBA* federaciji na NABBA ‘‘World Championship-u’’ na Malti, gdje postaje viceprvak svijeta.
Bez prekida dijete i teških treninga, ovu jesen nastavlja sa osvajanjima i to, u WFF** federaciji na WFF ‘‘World Championship-u’’ u austrijskom Grazu, gdje osvaja naslov svjetskog prvaka u juniorskoj kategoriji ‘‘Extreme Body’‘. Samo tjedan dana poslije, Pero odlazi na najprestižnije bodybuilding natjecanje na svijetu (ne računajući SAD), NABBA ‘‘Mr. Universe’’ koje se već tradicionalno održava u Engleskoj, Southportu. Tamo Pero dolazi do svog najvećeg sportskog uspjeha i priznanja. Postaje prvi Hrvat Mr. Universe. Ponesen tom pobjedom Pero se ne zaustavlja, nego kreće u Koper na novo svjetsko prvenstvo IBFF*** federacije, gdje potvrđuje svoju uvjerljivu juniorsku dominaciju, dok u seniorima čak osvaja svjetsku broncu.
 
Pregledajte body building natjecanja na kojima je Pero Tomas sudjelovao te pregled najvećih dostignuća i rezultata.

BODYBUILDING SLIKE

Vrlo je zanimljiva također i galerija fotografija Bodybuilding šampiona te općenito iz bodybuilding svijeta.
Galerija fotografija sa raznih natjecanja te razne druge slike Bodybuilding šampiona Pere Tomasa.

BODYBUILDING VIJESTI I BLOG

Pregledajte novosti i vijesti iz bodybuilding svijeta te pročitajte razne korisne i zanimljive članke o bodybuildingu te svim temama vezanim za body building.

Naziv tvrtke:
San-Spin d.o.o.
Adresa:

Miroševečina 2, Zagreb


Telefon:
+385 (0)1 298 5363
Fax:
-
Web:
www.san-spin.hr
E-mail:
info@san-spin.hr

Škola tenisa

Škola tenisa, privatni satovi tenisa, učenje tenisa, za djecu i odrasle, ZagrebUložite u sebe i svoju djecu. Naučite ili usavršite tenis kroz različite programe prilagođene vašim potrebama, uz iskusne trenere.

Organiziramo:
* dječju igraonicu za predškolsku djecu
* školu tenisa za sve uzraste
* privatne sate tenisa
* intenzivne vikend tečajeve
* teniske kampove za vrijeme praznika
* turnire za djecu i odrasle

Teniski tereni

Teniski tereni Zagreb, teniski klub, teniski centarTeniski klub San-spin nalazi se u neposrednoj blizini park šume Dotršćina, u dolini potoka Štefanovec. Iako u samom srcu prirode, samo je 5 minuta vožnje udaljen od stadiona Maksimir, samo 2 km od Nove Bolnice u Dubravi (cesta prema Markuševcu).

Teniski klub trenutno posjeduje:
* 4 teniska terena s rasvjetom (2 su zimi natkrivena balonom)
* 1 teren za mali nogomet na umjetnoj travi s rasvjetom
* Ugostiteljski objekat s velikom natkrivenom terasom
* Fitnes
* Dvorana za stolni tenis

Obiteljske proslave
Obiteljske proslave, krstitke, pričesti, domjenci, team building, ZagrebProstor je atraktivan za razne obiteljske proslave (rođendani, pričesti, krizme, krstitke) i druge proslave (organizacija domjenaka za tvrtke, team building, promocije…).


Stolni tenis
Stolni tenis, dvorana, treninzi, sokaz liga, ZagrebGrijana dvorana pogodna za igranje službenih mečeva “Sokaz lige”, treninge ili pak za rekreativni stolni tenis.


Fitness
Fitness, Vježbanje u dvorani, Dvorana za vježbanje, ZagrebRezervirajte fitness samo za sebe u ugodnom, svjetlom i zračnom prostoru. Vježbajte bez čekanja na sprave, bez nepoznatih oko vas, sami ili sa svojim prijateljima.


Pilates
Poboljšajte svoje držanje, istegnite i ojačajte svoje mišiće. Riješite se stresa i napetosti. Tokom vježbanja koristit ćete razne rekvizite koji će pružiti lagani otpor i vježbanje učiniti raznovrsnijim.


Tai Chi
Tai chi, taj či, treninzi, sve dobne skupine građana, ZagrebU našem centru se održavaju treninzi Tai Chi za sve dobne skupine građana. Podučava se kao kompletna terapeutsko, medicinsko-borilačka vještina.

 

Rođendani za djecu

Dječji rođendani, rođendani za djecu, ZagrebObično manja djeca do nekih 4 - 5 godina niti nemaju potrebu za samostalnom proslavom, dok su malo stariji klinci oduševljeni proslavama na koje odrasli nemaju pristup. Zato mi preporučujemo za:

NAJMLAĐE I NJIHOVE RODITELJE proslavu rođendana u svijetlom i prozračnom zimskom vrtu s pogledom na maksimirsku šumu. Roditelji mogu samo iznajmiti prostor, naše posuđe i donijeti hranu i piće ili mogu konzumirati našu hranu i piće, sve prema dogovoru.

ROĐENDANI NA OTVORENOM u okruženju zelenila, uz razne sportske i druge igre. U slučaju lošeg vremena imamo natkrivenu terasu ili zatvoreni prostor. Ako su roditelji prisutni mogu koristiti naš roštilj ako to žele.

SPORTSKI ROĐENDANI uz tenis, mali nogomet na umjetnoj travi, košarku, stolni tenis, stolni nogomet i dr.

GLAZBENO - PLESNI ROĐENDANI uz karaoke show, disco kuglu, light show.

Mali nogomet, Nogomet na umjetnoj travi, ZagrebNogomet na umjetnoj travi

Novoizgrađen teren za mali nogomet s umjetnom travom i rasvjetom za sportsku rekreaciju građana, u okruženju prirode, s novim svlačionicama i tuševima.

Na terenu za mali nogomet možete organizirati rođendane i razna druženja, peći roštilj i uživati u vlastitom prostoru na otvorenom koji svojim smještajem pruža intimnost i izdvojenost od ostalih sadržaja centra.

Naziv tvrtke:
Rozi step
Adresa:

Jakova Gotovca 1, Zagreb


Telefon:
+385 (0)1 455 22 53
Fax:
+385 (0)1 455 22 53
Web:
www.rozi-step.hr
E-mail:
rozi-step@rozi-step.hr

Ukratko

ESTETSKA KIRURGIJA
ESTETSKA KIRURGIJAPovećanjem broja plastičnih operacija povećava se i potreba za informiranjem pacijenata. Kao distributeri imamo obavezu pružiti informacije o operacijama i našim proizvodima koji se koriste kod rekonstruktivne plastične kirurgije i estetske plastične kirurgije, tretmana ožiljaka, tretiranja bora i sl. Implantati za dojku punjeni silikonskim gelom s površinom od mikropoliuretanske pjene (MPS) sa različitim oblicima osnova, dodatni implantati, tkivni ekspanderi, silikonski implantati za ostale dijelove tijela kao što su pektoralni implantati, silikonski implantati za listove, glutealni silikonski implantati, silikonski implantati za testise te silikonski implantati za lice samo su dio naše ponude. Također je važno za spomenuti injektibilna puniva (kolagen) jer je to jedan od najraširenijih tretmana protiv bora.


ORTOPEDIJA
ORTOPEDIJAVrhunska kvaliteta, tehnologija i dizajn s ciljem čovjeku omogućiti lakši, bolji i kvalitetniji život. Iz ponude izdvajamo: ortoze kralježnice, ortoze zglobova, elastična ortoza, kruta ortoza, anatomski ulošci za stopala, gotovi anatomski ulošci, silikonski ulošci za stopala, prsne proteze, specijalne dojke, silikonske dojke, ortoza za gležanj, ortoza za koljeno, ortoza za leđa te mnoga druga ortopedska pomagala.


VENE
VENEKao rezultat uspravnog položaja tijela i životnih navika koje isključuju tjelovježbu, ljudi su jedina bića koja pate od problema - proširene vene. Pomanjkanje tjelovježbe i previše stajanja ili sjedenja pridonose višesatnom pritisku na venski sustav. Sustav “mišićne pumpe” nije adekvatna potpora krvotoku, stoga je razvijena pomoć u obliku kompresivnih čarapa. Umorne noge, otečeni gležnjevi, škakljanje i svrbež, ili pikajuća bol u nogama mogu biti prvi znakovi razvoja varikoziteta nogu, i prije nego je išta vidljivo. Neke od bolesti vena su paučinaste vene, varikozne vene, upala vena, tromboza te otvorena rana na nozi. Rješenje za probleme s venama možete pronaći u našem proizvodnom programu: Traditional - klasične čarape, Cotton - osjećaj mekoće pamuka, Top fine - za elegantan i atraktivan izgled, Glamour - prozirnost i svilenkast dodir mekoće. Svakodnevnim nošenjem preventivnih kompresivnih čarapa s različitim stupnjevima kompresije moguće je kompresivnom terapijom spriječiti i izliječiti nedostatnu cirkulaciju u nogama. Sklerozacija - metoda za uklanjanje problema - proširene vene i kapilare. Posebni oblik sklerozacije je uvođenje sonde u venu pod nadzorom ultrazvuka. Operacija vena je također jedan od načina rješavanje problema proširenih vena.


MAMA I BEBA
MAMA I BEBATrudnoća i porod te prvi dani roditeljstva izazovno su i uzbudljivo razdoblje, pogotovo kada znate da postoje stručni savjeti koji će pomoći Vama i vašoj bebi. Potrudili smo se okupiti proizvode po savjetima stručnjaka, a kvaliteta i sigurnost su uvijek misao vodilja kod njihova odabira. Proizvodi za bebe, oprema za bebu, oprema za novorođenče, oprema za mame... Ogrlica od jantara - za olakšavanje bolova kod nicanja zubi dojenčadi i male djece. Jantarna ogrlica može se početi nositi od 8. tjedna nakon rođenja. Jantar za bebu nije škodljiv. Avent je tvrtka koja proizvodi revolucionarne proizvode koji olakšavaju majčinu brigu o djetetu i hranjenje djeteta. Avent izdajalica (ručna izdajalica, elektronska izdajalica), Posude za pohranu majčinog mlijekaParni sterilizatori, Grijači za hranu, Dude za novorođenče, Termo torbica, Airflex sisači, Airflex bočice, Dječni monitori, Termometar za kupku, Termometar za sobu, Ovlaživač prostora, Kozmetika za njegu djeteta, Čarobne bočice su samo neki od takvih proizvoda. MBT ili “Masai Bosonoga Tehnologija” je prva fiziološka obuća, tj. obuća koja ima učinak na čitavo tijelo.


ERGONOMIJA I MASAŽA
ERGONOMIJA I MASAŽAOlakšati čovjeku rad znači prvenstveno mu omogućiti da pravilno i svrsishodno troši svoju energiju kako bi se smanjio zamor. U našoj ponudi ćete pronaći razna ergonomska pomagala koja nam život čine ugodnijim, ne nužno i pasivnijim.


PILATES I FITNESS
PILATES I FITNESSVježbajte kod kuće, u Pilates studiju, ili aerobic centru uz vrlo kvalitetne i sigurne rekvizite. Ako nemate ideju kako, pomoć dolazi u obliku eudukativnih multimedijskih pisanih materijala. Lopte, poznate kao Pilates lopte ili “Swiss Ball” lopte označavaju odlično rješenje i za profesionalnu i kućnu uporabu. Postoje različite vrste lopti, različitih oblika i veličina. Velike lopte: Phisio Roll Plus, Physio Roll, Therasensory, Sens o Roll, Gymnic Plus, GYmnic Arte, Power ball, Opti ball... Male lopte: Massageball Reflex, Aku Ball / Sensyball, Heavymed, Softgym... Program za djecu: Rody / Rody Max, Teddy, Gym ball, Jinglin ball, Hop, Pony, Oppy, Disc o Sit Junior, Movin Sit Junior... Ostali rekviziti: Magic circle, Training bowl, Gym ring, Aku ring, Multiactiv stone, Core balance, Fitball roller, Vitarol, Disco sport, Comfort a back, Activ roll, Freeballs hand, Ball support, Faster Blaster pumpa, Gymnic display, Balls rack... Uz lopte nudimo i elastične trake i tube: Fitness ring, Rubberhand, Fitness toner, Fitness tube, Jump stretch, Elastične trake razinh boja i veličina te BODYLASTICS set. Za vježbanje su naravno potrebne i podloge: ArmaSport podloge - 10mm, 15mm, 25mm debljine, Airex Novi model: Pilates & Joga podloga, Airex FITLINE 180 i FITLINE 140, Airex CORONELLA, Airex CORONA, Airex HERCULES, Airex ATLAS...


KRONIČNE RANE
KRONIČNE RANEDekubitus - bolest koja nastaje jakim i dužim pritiskom na određeni dio tijela. Ulkus - (Želučani ulkus) je oštećenje želučane sluznice. Smith&Nephew - Vodeća globalna kompanija u pokrivalima za rane od 1856. proizvodi i usavršava pokrivala za liječenje kroničnih rana. Od 2008. dostupna i Hrvatskom tržištu! Priprema rane je novi način razmišljanja koji postavlja kliničke osnove za tretman kronične rane (uz redovito previjanje rane). Debridman uključuje uklanjanje mrtvog, devitaliziranog ili kontaminiranog tkiva i stranog materijala iz rane, i važan je inicijalni korak u pripremi rane. VERSAJET - Hidrokirurški sistem omogućava kirurgu da istovremeno drži, reže i uklanja oštećeno tkivo i kontaminat precizno – bez kolateralnih oštećenja koja prate trenutne kirurške metode. Neki od proizvoda za bakterijsku ravnotežu rane su: Acticoat, Acticoat 7 te Acticoat Absorbent. Oblozi za sve vrste rana: Allevyn Adhesive, Allevyn nonAdhesive, Allevyn plusAdhesive, Allevyn Thin, Allevyn Sacrum, Allevyn Heel, Allevyn Cavity, Allevyn Compression, Allevyn plus Cavity, Allevyn Lite, Allevyn Gentle, Allevyn Gentle Border, Allevyn Tracheostomy... Posebne obloge: Biobrane, Algisite, Primapore, Cicaplaie, Opsite Post-op, Opsite Flexifix, Opsite Flexigrid, Opsite Waterproof, Jelonet, Bactigras, Cuticerin, Melolin...


LJEKARNE
LJEKARNEDistribucija putem ljekarni i specijaliziranih trgovina proizvoda čiji smo direktni zastupnici. Proizvodi poput postoperativnih pojaseva, preventivnih čarapa za vene i rekvizita za rehabilitaciju kvalitetni su ali prvenstveno dostupni cijenom.

čakovec čazma čišćenje klima uređaja đakovo šapa šaran šišanje šibenik šibensko - kninska županija škola škola ronjenja škola tenisa šljive šminkanje štednjaci šumski traktori žarulje žbuka željezo ženske bolesti žica žitarice živčani sustav životinje županja 100,1 fm 1kv kab 3. hnl sjever 585 zlato aborda ship aborda yachting accommodations acdc napajanja adaptacija krova adaptacija potkrovlja adax beba centar adax interijeri adeptio adriatic sea adventure programs adventures aeromodelari agronomija akcija gadgeti akcija knjiga akcija pravice akcijski paketi knjiga akcijski plan akril aktivnosti za članove aktivnosti za djecu aktivnosti zajednice akumulatorski alati al klub alarm alarm cijene alarm dojava na telefon alarmi alarmi cjenik alarmi montaža alarmi montaža alarmi servis alarmi sistem nadzor alarmi veleprodaja alarmni centri alarmni sustav alarmni sustavi alat alat za građevinarstvo alat za industriju alati alati i oprema za vrt alco alergija lijek alkohol i mladi alkoholna apstinencija allianz allianz osiguranje alopecija alternativna knjižara alternativne knjige alu felge alu-žaluzine aluminijske felge aluminijske tende aluminijski kabel ambalaža american style camp amneza amplifiers anđela analiza troškova i koristi analiza tržišta andrea vugrinovic andrijaševci animator annabella casal anonymous surfing anti age antibakterijski med anticelulitni tretmani antioksidans aparati i oprema za zavarivanje apartmaji apartman dubrovnik apartman lada zaton apartmani apartmani hrvatska apartmani nena apartmani sunčica apartmani trogir apartmani zadar apartment rooms apartments apartments booking apartments istria apartments novigrad apartments novigrad istria croatia apartments rent apartments zadar appono apstinencija aquaphor filteri armwrestling art rasvjeta artikli ashwagandha astma atletika atletika za djecu atletska škola audio i video oprema audiovideo kablovi audiovideo konektori authentic dalmatia authentic split authentic trogir auti auto auto škola auto chip tuning auto chiptuning auto dijelovi auto djelovi auto gume auto navlake auto oprema auto salon auto stakla auto stakla kristal auto testovi auto tuning auto-navlake auto-sjedala automatika agregata automatika za dvorišna vrata automatska garažna vrata automatska klizna vrata automatzacija automehanika automobil automobili automobilska stakla autopresvlake autoservis autosjedalice autostakla autostakla kristal avanturizam avion cessna 178 azil bačve baždarenje ventila baždarnica bajke za djecu bakar bakreni kabel bakreno uže balansiranje guma balkonska vrata balkonske ograde balkonski prozori banana banana split barokomora bazeni bežični alarm bežični alarmi beauty beauty centar beba beba centar bebe bebi centar bebi oprema behandlung im ausland beli manastir belišće benkovac beograd besplatni horoskop besplatni tarot beton better car performance better fuel economy bežične kamere bežični alarm bežični alarmni sustav bezmetalna keramika bicikli bicikli iznajmljivanje bicikli web shop biciklističke rute bbž biciklističke rute bjelovar big bag bih bijela tehika bijela tehnika biljni lijekovi biljni pripravci biljni proizvodi bio lavanda bio plantaža pamuka bio pročiščivać bio pročiščivaći bio proizvodi bio sredstva za čiščenje biodiesel hrvatska biodiesel produkt biodizel biograd biološko lijećenje biopročišćivači biorazgradivo gorivo biznis bjelovar bjelovarski dom učenika bjelovarsko bilogorska županija bjelovarsko bilogorska pjesma bjelovarsko bilogorska županija bjelovarsko bilogorski radio bjelovarsko-bilogorska županija bjelovarsko-bilogorska županija blender cijena prodaja blender vervita blenderi cijena blenderi hrvatska blenderi prodaja blog blokadni ventili body builder body building body strategist bodybuilding bodybuilding prvak bojanje kose boje ljepila bolero bolesti bolesti živčanog sustava bolesti dojke bolesti srca bolesti štitnjače bolovi u trbuhu bolovi u želucu nakon jela lijek bordure bosch sistem bosna in hercegovina bosnia and herzegovina bosnien und herzegowina brašno brdsko trčanje brinje brodogradnja brodska elektronika brodska računala brodsko posavska županija bronhiti brusne i rezne ploče brusni alat brze spojnice buje business butik bjelovar buzet čabar cadcam caffe aparati caffe bar camp california canon tinte canon toneri canyoning car chip tuning car chiptuning car chiptuning builds car tuning car tuning builds časopis šibenik cbd akcija cbd drodaja cbd hrvatska cbd kava cbd krema cbd prodaja online cbd shop cbd tekućina za vape elektroničke cigarete cbd ulje cbd web shop ceiling lamps ćelavost čelične konstrukcije celulit cena manuka meda centar rasvjetnih tijela centar za alkoholizam centar za ljepotu centralno centralno grijanje centrometal cerebralna paraliza cestovno trčanje cha cha cha charter charter management cheap accommodation chia sjemenke children children summer camp chios mastika kapsule chios mastika pasta za zube chios mastika vodica chip tuning chiptuning cigarete Cijena cijena cijena gadgeti cijena hrane cijena klima uređaja cijena knjiga cijena kontaktnih leća cijena manuka meda cijena motornih pila cijena namještaja cijena nekretnina cijena otkupa zlata cijena tehničke opreme cijena tehničke robe cijena tiska cijena trimera cijena zlata otkup cijena zlata po gramu Cijene cijene cijene apartmana cijene kontaktnih leća cijene madraca cijene podnog grijanja cijene pregleda cijene solarnog grijanja cijene usluga cijepljenje mačaka cijepljenje pasa čipiranje pasa cirkon keramika čišćenje brodica čišćenje stambenih prostora čišćenje tepiha čišćenje ulica čišćenje ureda cisterne cisterne za vodu Cjenik cjenik cjenik garažnih vrata cjenik madraca cjepači drva clinics clinics abroad cloud cms cms sistemi coctail comforte zone commonrail sistem consulting cool gadgeti corporate sailing cost benefit analiza cpanel hosting cres cres wedding crijeva crijeva za vodu crikvenica croata croatia croatia accommodations croatia day trips croatian armwrestling federation cruising cure cancer cvjetne košarice cvjetni aranžmani cvjetni buketi cvjetni prah daily excursions dalmacija dalmatia darido daruvar debridman deca definicija dekompresijska bolest delnice dentalni implantati depilacija dermabrazija dermatologija dermatovenerologija design detekcija pokreta detektor co detektor dima detektor poplave developer dezinfekcija klima uređaja dišni ventili didaktičke igračke diesel tuning digitalni tisak digitalno oglašavanje dijabetes dijagnostička oprema dijelovi za bicikle dijelovi za poljoprivredne strojeve dijelovi za strojeve dim mašina dimilica dioptrijske naočale display display oglašavanje distony sindrom distribucija kablova distribucija plina distribucijsko područje diving diving safari croatia dizajn dizajn i izrada nakita dizajn studio dizajner nakita dizala dizalice dizalotehnika dizel elektroagregati dj oprema dječje igračke dječje radionice dječje sobe dječje svjetiljke dječji krevetići dječji rođendani djeca dječja odjeća dječja odjeća akcije dječja odjeća cijena dječja odjeća hrvatska dječja odjeća online dječja odjeća prodaja dječja odjeća web shop dječje hlače dječje knjige dječje majice dječje sobe dječji kamp dječji madraci dječji rođendan dnevna njega dnevne sobe dnevni horoskop dnevni kamp dobrovoljno vatrogasno društvo doctors doctors abroad dodaci prehrani dodatna zarada doga događanja krk doge dokuart dokumentarac dokumentarni film dom interijeri dom umirovljenika bjelovar dom umirovljenika cijena dom za nemoćne
Web Analytics