Web imenik

Marjan voće d.o.o.
Adresa:
Kozari 8a, 10 000 Zagreb
POSLOVNA JEDINICA Dugo Selo:
Zagrebačka 92, 10 370 Dugo Selo
Telefon:
01 2752-835
Fax:
01 2757 303, 01 2750 159
Web:
http://marjan-voce.hr
E-mail:
info@marjan-voce.hr
Marjan voće d.o.o. uvoz, dorada te pakiranje suhog voća
Marjan voće
Marjan voće d.o.o. osnovano je 1992. godine i bavi se uvozom, doradom te pakiranjem suhog voća, orašastih plodova, sjemenki, mahunarki i žitarica. Suho voće, orašasti plodovi i sjemenke postaju bitna grana poslovanja 1996. godine u obliku dorade i uvoza. 2007. godine, zbog proširenja djelatnosti i sve veće zastupljenosti na tržištu otvaramo poslovnu jedinicu u Dugom Selu, Zagrebačka cesta 92.
Studentska hrana
Orašasti plodovi i sušeno voće sadrže sve potrebno za optimalnu funkciju moždanih stanica, dakle vrlo su učinkoviti kod intelektualnih napora primjerice kad se uči i polažu ispiti pa se sama kombinacija popularno naziva “studentska hrana”.
Zdrava hrana
Sušeno voće dobar je izvor jednostavnih šećera (monosaharida) kakav je fruktoza, šećer koji zadovoljava želju za slatkim, a da pritom ne dolazi do velikih promjena u koncentraciji glukoze u krvi. Uz to nadoknađuje izgubljenu energiju, osjećaj sitosti dulje traje, a glukoza se bolje iskoristi kao energija na razini stanice.
Sušeno voće i orašaste plodove možemo kombinirati sa žitnim pahuljicama, posijama i klicama žitarica.
Orašasto voće
U svojim proizvodnim kapacitetima imamo mogućnosti prženja kikirikija u ljusci, bučinih sjemenki te pistacia. Također posjedujemo strojeve za ušećeravanje: kikiriki, bademi, indijski oraščići…
Orašasti plodovi sadrže omega 3 kiseline, vitamine i minerale korisne za srce i krvožilni sustav. Prednost orašastog voća je visoka količina kalorija. Orašasti plodovi jačaju kosu, kožu i nokte.
Sušeno voće
Sušeno Voće prodaja Hrvatska
Sušeno voće, primjerice smokve, grožđice ili marelice mogu biti zamjena za jedan obrok. Posebna vrijednost tih plodova je u sadržaju minerala (mikroelemenata) ili elemenata u tragovima kao što su željezo, cink i bakar, a koji se najčešće nedovoljno unose svakodnevnom prehranom. Budući da su to energetski visokovrijedne namirnice, treba ih konzumirati u manjim količinama.